infección de la vejiga por nexium €24.55

Jaroslav Karmášek, ředitel stejnojmenné rodinné tiskárny, reklamní agentury a nakladatelství v jednom. Sídlí v architektonicky zajímavé budově, kterou nemůžete na Pekárenské ulici přehlédnout – a také se v ní nachází i výstavní síň. Podnikání a funkčnost spojené s přesahem…To se nám líbí!

Budějovice bojují s dopravou, špatně zvládají i další základní věci, jako je údržba, kultivace nebo úklid veřejných prostor. Město by si mělo stanovit priority – pokud nezvládá zajistit úklid vajglů z chodníku, nemělo by plánovat aquapark,” myslí si Karmášek.

Občanům pro Budějovice důvěřuje, že zvládnou nejen provoz města, ale oceňuje, že jejich program přináší i vyšší cíle: “Podporuji zadávání architektonických soutěží, cyklostezky a MHD na úkor automobilů, více zeleně, transparentnost a vstřícnost samosprávy vůči občanům, podporu kultury a sportu, sympatický je mi i sociální rozměr programu.”

Co máte na Budějovicích rád?

Ve městě jsem vyrůstal, mám k němu proto osobní vztah. Kromě toho mám rád historické centrum, řeky, které městem protékají a navozují příjemnou atmosféru, a podnikavé, aktivní, nápadité lidé, kteří tu žijí. Pěkné je okolí města – lesy, rybníky, Kleť.

Co byste na Budějovicích změnil?

Budějovice bojují s dopravou, špatně zvládají i další základní věci, jako je údržba, kultivace nebo úklid veřejných prostor. Město by si mělo stanovit priority, pokud nezvládá zajistit úklid vajglů z chodníku, nemělo by plánovat aquapark.

Proč podporujete HOPB?

Souhlasím s programem hnutí, podporuji zadávání architektonických soutěží, cyklostezky a MHD na úkor automobilů, více zeleně, transparentnost a vstřícnost samosprávy vůči občanům, podporu kultury a sportu, sympatický je mi i sociální rozměr programu.

Proč by měli lidé chodit k volbám?

Po přímém zapojení se do politiky to je nejjednodušší a nejefektivnější způsob, jak ovlivnit veřejné dění kolem sebe, to, jak město vypadá, co nabízí, jakou má atmosféru.